Inschrijving Hel van Klimmen

Het is mogelijk om als individueel persoon of als team in te schrijven. Deelnemers aan de Hel van Klimmen verklaren dat zij akkoord gaan met het Reglement deelname en dat zij overeenkomstig zullen handelen. Deze regels zijn opgesteld door Velo-t, de samenwerkende toertochtorganisaties in Limburg.
Daarnaast vragen wij om akkoord te gaan met de Privacyverklaring.

Hieronder kunt u de inschrijving starten voor zowel de individuele deelnemer als een teamdeelname (max. 5 deelnemers per team). Indien het team groter dan 5 deelnemers is, kunt u het proces meerdere malen doorlopen. Bij de inschrijving  bieden wij de betaalmethode “Ideal” aan voor onze Nederlandse deelnemers en “Bancontact” en “Giropay” voor onze Belgische en Duitse deelnemers. De betaling uit het buitenland dient binnen 10 dagen na de inschrijving te zijn afgerond! Indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt uw inschrijving te annuleren.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en betaling op uw emailadres.

Ongeveer een week voor de tocht ontvangt u een email met de laatste gegevens. Voor een snelle afhandeling vragen wij om deze email mee te nemen.

De deelnamebewijzen, consumptiebonnen en energiepakket en de routebeschrijving kunnen op 24 mei 2020 op de startlocatie worden afgehaald.

Heeft u nog vragen, stuurt u dan een mailtje naar info@wtcklimmen.nl

Annulering: Annulering van uw inschrijving leidt niet tot restitutie van het inschrijfgeld.

Inschrijving
Aantal deelnemers
€ 29,50